Lease Overeenkomst Paard of Pony vanuit Manege

37.50

Mensen willen steeds vaker een paard leasen. Dat is ook voor jou als hippische ondernemer interessant. Maar als er discussie komt tussen beide partijen dan is de lease periode vaak van korte duur. Leg je afspraken goed vast met elkaar en kies voor een langdurige klantrelatie. Om dit goed te regelen gebruik je deze Lease Overeenkomst.

Categorie:

Een goede Lease Overeenkomst is noodzakelijk als je paarden verleast vanuit je hippische onderneming. In dit contract leg je een aantal zaken wederzijds vast en heb je de mogelijkheid tot het aankruisen van vele opties waar voor je wel of niet kiest tijdens de verleasing.

Het verleasen van paarden is momenteel erg in trek. Het levert een vaste inkomstenbron op voor het verleasende bedrijf terwijl de leaser min of meer over een eigen paard of pony kan beschikken zonder daarmee al te veel risico te lopen en zonder een grote uitgave te hoeven doen. Wederzijds belang is dus aanwezig. Des te meer een reden om dit dan goed af te spreken met elkaar.

Zo weet je beiden waar je aan toe bent en bij eventuele discussies is een verwijzing naar het contract dan voldoende.

Tips en Adviezen

De hier genoemde tips en adviezen kunnen je wellicht een stapje vooruit helpen bij het aangaan van een Lease Overeenkomst

Gezondheidsverklaring
Het is heel verstandig om bij aanvang van een lease periode het dier te laten onderzoeken door een dierenarts. Dit voorkomt bij beide partijen teleurstelling.

Match ruiter-paard/pony
Probeer de match eerst eens goed uit voordat je besluit om een paard of pony voor langere tijd te leasen of te verleasen. Ook dit voorkomt veel discussie en teleurstelling.